– “Het is niet genoeg, te weten, men moet ook toepassen; het is niet genoeg, te willen, men moet ook handelen.” – Goethe

wie is WebCo?

Bekijk ons portfolio en de opdrachten die wij hebben uitgevoerd voor diverse bedrijven. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf naar de ‘next level’ kunnen brengen? Neem dan contact met ons op en vertel wat je gedachten zijn. Wij sparren graag met je mee!

01

KWALITEIT

Of je nou een simpele one-page website wilt, of een uitgebreide maatwerk website.
Niks is bij ons te gek, maar elk project wordt zorgvuldig gebouwd en compleet opgeleverd.

02

TRANSPARANTIE

What you see is what you get! Geen onzin maar heldere afspraken; transparante communicatie vinden wij heel belangrijk.
Voor vragen zijn we te allen tijde telefonisch bereikbaar.

03

PERSOONLIJK

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Als kennismaking bezoeken wij graag jouw bedrijf om feeling te krijgen met jouw dienst/product zodat we samen tot een passende online presentatie kunnen komen.

COLLECTIEF

Webdesign Collectief (WebCo) is een samenwerking tussen webdesigners, logomakers, marketingexperts, contentwriters en fotografen, oftewel: een collectief aan specialisten op het gebied van webdevelopment en (online)marketing. Eigenaresse Mireille Linger heeft haar expertise gebundeld met Jacqueline Dozy, oprichtster en eigenaresse van JeWebdesigner. Zij versterken elkaar in het  concept van WebCo en Jewebdesigner die volledig gericht zijn op de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf.

Mireille Linger

Mireille Linger is sinds 2004 actief in webdevelopment en marketing en voorziet bedrijven van een routemap om online meer succes te boeken (meer bezoekers, meer omzet).

“Mijn kracht komt tot uiting als we van jouw website een succesvolle website gaan maken. Ik help je graag bij het optimaliseren van je website om beter gevonden te worden door zoekmachines.”

Jacqueline dozy

Jacqueline Dozy is sinds 2008 actief in het creëren van websites, webshops en logo’s en heeft diverse bedrijven begeleid in hun (online)weg naar professionaliteit. Zowel Jacqueline als Mireille hebben de combinatie van een creatieve/zakelijke geest en staan open voor samenwerkingen met andere specialisten. Zodoende kan WebCo ook voor jouw branche de juiste specialist bieden.

“Ik ben sinds 2008 actief als webdesigner. Ik heb voornamelijk ervaring met het CMS WordPress maar ook voor Joomla, Prestashop, Magento etcetera. Een CMS is een webapplicatie waarmee de website eigenaar zonder technische kennis eenvoudig zelf via een webbrowser zijn/haar website of webshop kan beheren.”

“Mijn kracht ligt in het ‘vertalen’ van jouw wensen naar een functioneel website-ontwerp.”

JESSE de kantoordoodle

Onze steun en toeverlaat! Jesse herinnert ons er dagelijks aan om haar even te aaien en ze laat ons regelmatig een rondje wandelen in de frisse buitenlucht.

  • Golden Doodle
  • Bijna 10 jaar
  • Al 4 jaar actief in de Webdesign
  • Totaal onbekend met het fenomeen stress

Werkwijze

Kennismaking

WebCo stelt zich graag aan je voor. We maken ter kennismaking een afspraak bij jou op locatie.

Bezoek Locatie

WebCo bezoekt graag jouw bedrijf om kennis met jou en met je product/dienst te maken.

Brainstorm

Je vertelt ons over je onderneming en je toekomstplannen. WebCo maakt een verslag en voorstel voor je nieuwe website of webshop.

Ontwerpfase

WebCo maakt 2 grafische designs waaruit je kunt kiezen. Tegelijkertijd wordt een functioneel ontwerp gemaakt.

Ontwikkelfase

Na jou goedkeuring van de ontwerpen zet WebCo de eerste pagin’s alvast online in een testomgeving. Zo kunnen we samen het vervolg bepalen.

Testfase

Zodra de website/webshop helemaal gebouwd is en alle pagina’s zijn gevuld met teksten, kan het testen beginnen. Doet de afrekenknop het? Werkt het contactformulier?

Livegang

Op de afgesproken datum plaatsen wij je nieuwe website op jouw domein. Wij zorgen voor de puntjes op de i. Werkt je mail, is de website beveiligd?

Vervolg

Na de livegang begint het promoten van je nieuwe website. Via social media bijvoorbeeld. Wij hebben de basis aangebracht voor goede vindbaarheid in Google, nu is het tijd om te gaan adverteren.

WhatsApp

Click to chat

Webdesign Collectief voegt waarde toe aan je bedrijf.

Omdat wij naar jou luisteren. Naar hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen. Wat je ermee wenst te bereiken. Tegen welke eventuele problemen je aanloopt. Maar wij kijken ook naar welke veranderingen je graag ziet en hoe wij jouw bedrijf naar de ‘next level’ brengen.

Maar wij luisteren niet alleen naar jou. Wij luisteren en kijken ook naar jouw bezoekers. Wat trekt ze aan? Wat willen zij? Wat zoeken zij en tegen welke problemen lopen zij aan?

Wij willen namelijk dat zij de oplossing vinden op jouw website.

klik daar

wensen