– “Het is niet genoeg, te weten, men moet ook toepassen; het is niet genoeg, te willen, men moet ook handelen.” – Goethe

CONTACT MET WebCo

Ik wil mijn idee met jullie bespreken

Neem contact op

 

Mireille Linger
mireille@webdesigncollectief.nl
06 215 40 901

Jacqueline Dozy
jacqueline@webdesigncollectief.nl
06 103 88 381

maandag-vrijdag
10.00 – 17.00 uur

 

wensen

Mireille Linger

Mireille Linger is sinds 2004 actief in webdevelopment en marketing en voorziet bedrijven van een routemap om online meer succes te boeken (meer bezoekers, meer omzet).

“Mijn kracht komt tot uiting als we van jouw website een succesvolle website gaan maken. Ik help je graag bij het optimaliseren van je website om beter gevonden te worden door zoekmachines.”

Jacqueline dozy

Jacqueline Dozy is sinds 2008 actief in het creëren van websites, webshops en logo’s en heeft diverse bedrijven begeleid in hun (online)weg naar professionaliteit. Zowel Jacqueline als Mireille hebben de combinatie van een creatieve/zakelijke geest en staan open voor samenwerkingen met andere specialisten. Zodoende kan WebCo ook voor jouw branche de juiste specialist bieden.

“Ik ben sinds 2008 actief als webdesigner. Ik heb voornamelijk ervaring met het CMS WordPress maar ook voor Joomla, Prestashop, Magento etcetera. Een CMS is een webapplicatie waarmee de website eigenaar zonder technische kennis eenvoudig zelf via een webbrowser zijn/haar website of webshop kan beheren.”

“Mijn kracht ligt in het ‘vertalen’ van jouw wensen naar een functioneel website-ontwerp.”

JESSE de kantoordoodle

Onze steun en toeverlaat! Jesse herinnert ons er dagelijks aan om haar even te aaien en ze laat ons regelmatig een rondje wandelen in de frisse buitenlucht.

  • Golden Doodle
  • Bijna 10 jaar
  • Al 4 jaar actief in de Webdesign
  • Totaal onbekend met het fenomeen stress