– “Het is niet genoeg te weten, men moet ook toepassen: het is niet genoeg te willen, men moet ook handelen.” – Goethe

wie is WebCo?

Bekijk onderstaand portfolio en de opdrachten die wij hebben uitgevoerd voor diverse bedrijven. Wil je weten hoe wij jouw bedrijf naar de ‘next level’ kunnen brengen? Neem dan contact met ons op en vertel wat je gedachten zijn. Wij sparren graag met je mee!

01

KWALITEIT

Of je nou een simpele one-page website wenst, of een uitgebreide maatwerk website. Niets is bij ons te gek! Ieder project wordt zorgvuldig gebouwd en compleet opgeleverd.

02

TRANSPARANTIE

What you see is what you get! Geen onzin maar heldere afspraken. Transparante communicatie vinden wij een must. Voor vragen zijn wij dan ook gewoon telefonisch bereikbaar.

03

PERSOONLIJK

Een persoonlijke benadering is belangrijk. Als kennismaking bezoeken wij graag jouw bedrijf om feeling te krijgen met jouw dienst/product zodat we samen tot een passende online presentatie kunnen komen.

Mireille Linger

Mireille Linger is sinds 2004 actief in webdesign, webdevelopment en marketing. Zij heeft meerdere bedrijven voorzien van een routemap om online meer succes te boeken. Zij begeleid ondernemers vanaf het begin van het proces naar een positie waar er omzet wordt verkregen uit de website (meer bezoekers, meer omzet).

“Ik vind het geweldig als iemand met een idee langskomt en we daar samen een actieve website van kunnen maken die een geheel eigen omzet creeert. “

JESSE de kantoordoodle

Onze steun en toeverlaat! Jesse herinnert ons er dagelijks aan om haar even te aaien en ze laat ons regelmatig een rondje wandelen in de frisse buitenlucht.

  • Golden Doodle
  • Bijna 10 jaar
  • Al 4 jaar actief in de Webdesign
  • Totaal onbekend met het fenomeen stress

Werkwijze

Webdesign Collectief voegt waarde toe aan je bedrijf.

Omdat wij naar jou luisteren. Naar hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen. Wat je ermee wenst te bereiken. Tegen welke eventuele problemen je aanloopt. Maar wij kijken ook naar welke veranderingen je graag ziet en hoe wij jouw bedrijf naar de ‘next level’ brengen.

Maar wij luisteren niet alleen naar jou. Wij luisteren en kijken ook naar jouw bezoekers. Wat trekt ze aan? Wat willen zij? Wat zoeken zij en tegen welke problemen lopen zij aan?

Wij willen namelijk dat zij de oplossing vinden op jouw website.

klik daar

Wensen

Privacy

1 + 10 =