Experts in Webdesign

CREATIES

Websites & Webshops

SERVICES

Hosting & Onderhoud

TEKSTEN/AFBEELDINGEN

Content is king!

ZOEKMACHINES

Vindbaar & Zichtbaar

Webdesign Collectief voegt waarde toe aan je bedrijf.

Omdat wij naar jou luisteren. Naar hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen. Wat je ermee wenst te bereiken. Tegen welke eventuele problemen je aanloopt. Maar wij kijken ook naar welke veranderingen je graag ziet en hoe wij jouw bedrijf naar de ‘next level’ brengen.

Maar wij luisteren niet alleen naar jou. Wij luisteren en kijken ook naar jouw bezoekers. Wat trekt ze aan? Wat willen zij? Wat zoeken zij en tegen welke problemen lopen zij aan?

Wij willen namelijk dat zij de oplossing vinden op jouw website.

Wensen

Privacy

2 + 4 =

Full Service

Alle verschillende diensten ondergebracht op èén plek, met èèn vast contactpersoon die gewoon telefonisch bereikbaar is!

Betrouwbare partner

Ontdek WebCo als betrouwbare partner zodat jij je volledig kan focussen op de groei van je bedrijf.

meer>

De gezichten achter Webdesign Collectief

Met samenwerken bereik je meer dan alleen.

Webdesign Collectief (WebCo) is een samenwerking tussen webdesigners, logomakers, marketingexperts, contentwriters en fotografen, oftewel: een collectief aan specialisten op het gebied van webdevelopment en (online)marketing. 

“Voor het opnieuw opzetten van onze sites hebben we de samenwerking met Mireille als zeer plezierig en erg professioneel ervaren. Ondanks dat het voor ons nog volledig onduidelijk was wat we precies wilden werd er goed met ons meegedacht met een geweldige site als eindresultaat. Ook nadat de site is opgeleverd blijft de ondersteuning goed verlopen en worden technische probleempjes snel en vakkundig opgelost.”

TEAM WHEELCHAIR MAFIA
Wheelchair Mafia

“Professionaliteit, creativiteit en verbinding, dat zijn de woorden die ik verbind met Mireille. Erg prettig om mee samen te werken.”

NICO VAN LEEUWEN
Solar 2 Solar BV

“Ik werk al een aantal jaar samen met Mireille en dat gaat altijd erg prettig. Mireille is vriendelijk, professioneel en verstaat haar vak als geen ander. Ze communiceert snel en helder, staat open voor vragen en betrekt je bij alle punten in het proces. Mijn website is niet alleen prachtig, maar levert ook resultaten op. Ik ben in ieder geval heel tevreden!"

ASHLEY COWLES
Creative Content & Communication